Junior Python Developer

Je hebt een onuitputtelijke interesse in en een passie voor en de magische en snelst groeiende development taal Python. Heb je nog geen of minder dan 2 jaar werkervaring in Python, applicatieontwikkeling, backendontwikkeling, API, microservices, CI/CD, cloud native, AI, IOT, data analytics, NLP, … 

Django, Keras, Tensorflow, Airflow, Flask, Kubernetes, Pandas, Github, Apache Spark, Kafka; Agile, Scrum, … zijn meer dan mooie trefwoorden voor je, m.a.w je bent er zelf al eens ingedoken, en hebt er werkende toepassingen mee ontwikkeld, hoe klein dan ook…

Je wil deel uitmaken van het beste Python team in België, dan zijn wij op zoek naar jou …

Wie zijn we

Fairiots, is een ambitieuze start-up die zich focust op Python software ontwikkeling en consulting services. Bij Fairiots willen we gedreven, enthousiaste mensen met de juiste mindset, knowhow en skills bij elkaar brengen en samen bouwen aan het succes van onze klanten, want dan kunnen we zelf ook groeien. We willen de beste Python specialisten zijn van België. 

Fairiots zijn wij met zijn allen samen, elk in zijn eigenheid, geven we invulling aan Fairiots. Alles draait bij Fairiots om mensen, hun werkplezier, hun groei, focus op ons vakgebied en kwaliteit voor onze klanten.

Door te investeren in de de kennis van onze medewerkers, en te bouwen aan sterke, veelzijdige teams ontzorgen we onze klanten bij de intake, conceptualisering, ontwikkeling, oplevering en onderhoud van hun software projecten.

Als Fairiot krijg je de kans om mee te bouwen aan de groei van het bedrijf, de technische richting te bepalen, en bovenal er van in het begin bij te zijn. 

Fairiots, maakt deel uit van het Faros group, een van oorsprong Leuvense HUB voor java developers, architecten, business analisten, project managers.

De 3 pijlers van Faros (Discover-Anticipate, Co-Create, Run-Manage), vinden hun oorsprong in innovatie, methodisch,  resultaatgericht en kwaliteitsvol werken. Door de expertise van de verschillende competence centers samen te brengen zijn we in staat om enerzijds totaaloplossingen te bieden, en anderzijds in te spelen op specifieke technische expertise of deelaspecten van een software factory proces.

Wat maakt jou een FAIRIOT

passie, wil, durf en kunde

 • je wil de beste Python developer worden, en deel uit maken van het beste Python team
 • je bent meer dan een codeklopper
 • bent je toch een codeklopper, dan schrijf je leesbare, onderhoudbare, gestructureerde code
 • je bent gedreven en wil jezelf steeds verder ontwikkelen
 • je bent nieuwsgierig naar dingen en mensen
 • je kunt (business) doelstellingen, vooropstellen en bereiken
 • je kunt zelfstandig oplossingen bedenken, bouwen en testen 
 • je bent kritisch voor wat je oplevert, je gaat voor kwaliteit
 • je deelt graag je kennis
 • je wil deel uitmaken van een team waar initiatief gewaardeerd wordt
 • je bouwt mee aan de opbouw van een startup

Andere sterke punten

 • je hebt een bachelor, master of ingenieursoplossing in opleiding in Artificiële intelligentie, Toegepaste informatica of elk ander hoger onderwijs diploma aangevuld met een goede basis IT skills. (selfmade people zijn ook welkom)
 • ervaring java of C# development ervaring
 • Java en of Kubernetes certificaten (CKAD, CKA)
 •  ruimdenkende, out-of-the box mentaliteit
 •  no nonsense persoonlijkheid

Wat biedt Fairiots

 • een vlakke organisatie, handen-uit-de-mouwen mentaliteit, een start-up waar we SAMEN betekenis geven
 • een financieel gezonde fundering
 • een ervaren team coach, die oprecht om jou, het team en het bedrijf geeft
 • een open en inspirerende omgeving, met ruimte voor eigen visie, eigen mening en kennisinbreng
 • financiële zekerheid : een vast contract, en maandelijks salaris, wagen en aankaart of een zelf in te vullen mobiliteitsbudget
 • een gezonde work-life balans

aantrekkelijk loon

laptop

gsm abonnement

wagen + tankkaart
of mobiliteitsbudget

maatijdvergoeding

opleidingen & certificatie

hospitalisatieverzekering

groepsverzekering

kennisdeling, workshops, hackatons, conferenties, meet-ups

memorabele teambuildings

fun-joy-laugh

zelfontplooiing en groei

Sollicitatiestappen

We springen discreet en doelgericht om met je sollicitatie, we oordelen zorgvuldig , communiceren open, persoonlijk en snel. Geen weken durende procedure.

 

1. screening

Heb je op “verzenden” gedrukt, dan belandt je CV bij een coördinator.  Hij/zij leest zorgvuldig je motivatie en CV, kom je in aanmerking, dan nodigen we je uit. Ben je niet de juiste kandidaat, dan vertellen we je persoonlijk waarom niet.

2. kennismaking

Je ontmoet een coördinator, en een beslissingsnemer. Uitgebreid polsen we naar wie je bent, waarvoor je staat, wat je passioneert, wat je motiveert. We geven je volledig beeld van Fairiots,  beantwoorden al je vragen. We voelen of we langs beide kanten een “klik” hebben. 

3. evaluatie

We bespreken binnen ons team jouw kandidatuur, blaas je ons van onze sokken, dan twijfelen we niet en doe we je onmiddellijk een voorstel. Meestal slapen we er een nachtje over, bespreken we het nog even intern. Ben jij diegene die ons kan versterken of ben je niet de ideale match, we informeren je persoonlijk en eerlijk.

4. voorstel

We maken je een duidelijk voorstel en doorlopen allee nodige documenten. Ben je akkoord, dan start onze administratieve flow, zodat je vanaf je eerste dag meteen voorzien bent van laptop, logingegevens, e-mailadres, gsm-abonnement, aanloopwagen, welkomstpakket 

wordt ook een FAIROT

Kom ons team versterken